Låsesmed Stenløse?

Vi rykker hurtigt ud

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Ring til os

Kontakt os
for uforpligtende tilbud

+45 24 93 14 72

Bestil Sikkerhedstjek

Ønsker du at blive kontaktet?
Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bestil Gratis

Find os

Bredagervej 15
4050 Skibby

Find os

Akut behov for låsesmed Stenløse?

Vi kører i lokalområdet og bestræber os på at nå frem til den aftalte tid.

Ring på 24 93 14 72

LÅSESMED I STENLØSE

Uanset om det er dit eget hjem eller din arbejdsplads, så er det betydningsfuldt at føle, at du har kontrol, så du kan være tryg i dine omgivelser. Du kan skabe en lettere hverdag både for familie og medarbejdere med den rigtige låse- og indbrudssikring. Hos KK Låse hjælper vi dig gerne med at sikre dit hjem og din arbejdsplads, så du har det bedste udgangspunkt for optimal låsesikring.

Vi hjælper med akutte- og større låseopgaver på adressen, og det er alt lige fra oplukning- og omkodning af låse samt reparation- og udskiftning af låse i døre og vinduer. Det vigtigste for os er, at du ikke føler dig utryg, og vores ypperste opgave er derfor også at sikre dit hjem, dine værdier og din familie, uden at du skal bekymre dig. Så giv os et kald på 24 93 14 72 – hvis du står på den forkerte side af døren uden nøgle eller vil have udskiftet låse i dit hjem eller på din arbejdsplads.

LÅSESMED TIL OMLÆGNING-, OPLUKNING- OG UDSKIFTNING AF LÅSE I STENLØSE

I jobbet som låsesmed er der, overraskende nok, ikke to dage eller to låse, der ligner hinanden. Da alle låse afviger i udseende og opbygning, kan vores arbejde tage alt fra få minutter til en time eller to. Vi arbejder altid fokuseret og kvalitetsbevidst, og det afspejler sig i vores håndtering af låseopgaver.

Vi tilbyder dig en effektiv og hjælpende hånd, hvis døren er smækket bag dig, eller du har forlagt dine nøgler – oplukning- og omkodning af lås ordner vores låsesmede hurtigt og smertefrit. Det kan også være, at det er flere år siden, du har skænket en ny lås en tanke, eller du har måske problemer med at låse døren op.

Kontakt KK Låsesmed i Stenløse

Uanset årsagen så er det en rigtig god idé at få en låsesmed til enten at omstille låsen eller skifte låsen ud med en ny, som giver dig optimal tryghed. Så undgår du, at din nøgle knækker i låsen, eller at tyven trænger ind og render med dine værdier. Ring til os på tlf. 24 93 14 72 og få professionel hjælp til din lås og dør.

Låsesmed Sjælland
Kundeudtalelse
Lasse Jensen

Jeg ringede til KK Låse og Kurt og de kom til aftalt tid indenfor 25 minutter. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen. Jeg kan absolut anbefale KK Låse. Kurt er venlig og udfører sit arbejde til perfektion.

Lasse Jensen
- 5 / 5
Sikkerhedstjek

Bestil gratis før skaden er sket

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af din privatbolig eller sommerhus på Sjælland.

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Bestil nu