Låsesmed Roskilde?

Vi rykker hurtigt ud

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Ring til os

Kontakt os
for uforpligtende tilbud

+45 24 93 14 72

Bestil Sikkerhedstjek

Ønsker du at blive kontaktet?
Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bestil Gratis

Find os

Bredagervej 15
4050 Skibby

Find os

Akut behov for låsesmed i Roskilde?

Vi kører i lokalområdet og bestræber os på at nå frem til den aftalte tid.

Ring på 24 93 14 72

LÅSESMED ROSKILDE

Der kan være flere årsager til, at du vælger at kontakte en låsesmed. Måske har du låst dig ude og har akut brug for hjælp, eller du ønsker måske snarere at gennemgå dine låse i døre og vinduer med en professionel låsesmed. Hos KK Låse håndterer vi alle låseopgaver lige fra akut til større opgaver – og med flere års erfaring i baglommen kan vi sige, at det vigtigste for os er, at du føler dig tryg i dit eget hjem.

Hos KK Låse ønsker vi at give vores kunder den bedste låseservice og indbrudssikring, og derfor tager vi også altid udgangspunkt i professionalitet og erfaring, når vi rykker ud som låsesmede i Roskilde og omegn. Som erfarent låsesmedsfirma løser vi låseopgaver som oplukning- og omkodning af låse til låsereparation og udskiftning af låse i nye og mere sikre formater. Så står du og mangler en låsesmed i Roskilde og omegn, så giv os kald på tlf. 24 93 14 72.  

UDSKIFTNING AF LÅS I DØRE OG VINDUER ØGER INDBRUDSSIKRINGEN I ROSKILDE

Står du ofte og har problemer med din lås i døre eller vinduer? Skal du lirke nøglen for at få låsen op? Er din lås i døre og vinduer mere end 10 år gamle eller måske bare nedslidte – ja, så er det en god idé at gå dem efter i sømmene og overveje at udskifte låsene.

Du kan nemlig risikere at knække nøglen i låsen, og det er langt mere omfattende for en låsesmed at udskifte. Det er også meget nemmere for indbrudstyvene at bryde slidte låse op og hurtigt være inde i dine private omgivelser. Vores låsesmede gennemgår gerne låse i dine døre og vinduer helt uforpligtende, og vi udskifter også låsene med professionelt værktøj, som garanterer sikker håndtering uden bekymringer for dig.

Kontakt KK Låsesmed i Roskilde

Vi rykker ud 24 timer i døgnet hele året rundt, og vores låsesmede garanterer høj kvalitet på enhver opgave. Så har du låst dig ude, mistet dine nøgler eller haft ubudne gæster, så hjælper KK Låse dig med øget tryghed både i hjemmet og på din arbejdsplads. Ring på tlf. 24 93 14 72.

Låsesmed Sjælland
Kundeudtalelse
Lasse Jensen

Jeg ringede til KK Låse og Kurt og de kom til aftalt tid indenfor 25 minutter. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen. Jeg kan absolut anbefale KK Låse. Kurt er venlig og udfører sit arbejde til perfektion.

Lasse Jensen
- 5 / 5
Sikkerhedstjek

Bestil gratis før skaden er sket

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af din privatbolig eller sommerhus på Sjælland.

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Bestil nu