Låsesmed Holbæk?

Vi rykker ud indenfor 30 min

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Ring til os

Mandag - Fredag: 24 timer
Lørdag - Søndag: 24 timer

+45 24 93 14 72

Bestil Sikkerhedstjek

Ønsker du at blive kontaktet?
Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bestil Gratis

Find os

Bredagervej 15
4050 Skibby

Find os

Akut behov for låsesmed i Holbæk?

Vi kører i lokalområdet og er derfor hurtigt fremme typisk indenfor 30 minutter.

Ring på 24 93 14 72

LÅSESMED I HOLBÆK

Det er vigtigt at føle, at man har kontrol over sin bolig eller sin virksomhed for den sags skyld, og med den rette låsesikring kan du skabe tryghed og lette hverdagen for familien eller dine medarbejdere. Hos KK Låse er vores fornemmeste opgave at sikre din familie, dit hjem og dine værdier, og derfor er der heller ingen låseopgaver, som er for små eller store til os.

Vi har flere års erfaring og er garvede låsesmede inden for faget. Vi beskæftiger os med alt lige fra oplukning- og omkodning af låse til låsereparation og installation af tidssvarende og topsikre låse.

KK Låse er faglighed og ekspertise, og det er dét, der sikrer vores kunder den bedste låseservice. Så uanset om du har låst dig ude eller mangler en låsesmed til en større gennemgang af døre og låse i dit hus, så ring til KK Låse på telefon: 24 93 14 72.

UDSKIFTNING AF LÅS I HOLBÆK OG OMEGN

Med afsæt i dine behov yder vi den låseservice, der skal til, for at du kan føle dig tryg i dine omgivelser. Vi forsøger altid at være hurtige og effektive i håndteringen af vores arbejde, og det gør vi 24 timer i døgnet hele året rundt. Så uanset om du har mistet dine nøgler, låst dig ude eller uheldigvis har haft ubudne gæster, så besøger vores låsesmede dig og benytter sig af professionelt værktøj, som sikrer optimal håndtering af dine låseopgaver og minimale bekymringer for dig.

Oplever du, at du skal mosle med låsen og lirke nøglen hver gang, du skal have åbnet døren? Så bør du få tjekket dine låse efter, da slidte låse kan have større omkostninger for dig end prisen på nye. Du kan knække nøglen i låsen, og tyven kan også langt nemmere komme ind i dine private omgivelser.

kontakt KK Låsesmed i Holbæk

Hos KK Låse er vores låsesmede certificerede både til private- og erhvervsmæssige sikkerhedsopgaver, og er alle udstyret med låsetekniske kompetencer, som sikrer høj kvalitet på enhver låseopgave. Ring til os på tlf. 24 93 14 72.

Låsesmed Sjælland
Kundeudtalelse
Lasse Jensen

Jeg ringede til KK Låse og Kurt og de kom til aftalt tid indenfor 25 minutter. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen. Jeg kan absolut anbefale KK Låse. Kurt er venlig og udfører sit arbejde til perfektion.

Lasse Jensen
- 5 / 5
Sikkerhedstjek

Bestil gratis før skaden er sket

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af din privatbolig eller sommerhus på Sjælland.

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Bestil nu