Låsesmed Ølstykke?

Vi rykker hurtigt ud

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Ring til os

Kontakt os
for uforpligtende tilbud

+45 24 93 14 72

Bestil Sikkerhedstjek

Ønsker du at blive kontaktet?
Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bestil Gratis

Find os

Bredagervej 15
4050 Skibby

Find os

Akut behov for Låsesmed i Ølstykke?

Vi kører i lokalområdet og bestræber os på at nå frem til den aftalte tid.

Ring på 24 93 14 72

LÅSESMED I ØLSTYKKE

Hos KK Låse har vi, med mange års erfaring i låsesmedsbranchen, set lidt af hvert, og der er ingen låseopgave, som vi ikke kan klare.

Det er vigtigt for os at hjælpe med at øge sikkerheden og trygheden i vores kunders hjem eller på arbejdspladsen, og vi tilbyder vores erfaring og ekspertise inden for oplukning- og omlægning af låse, reparation- og montering af nye låse.

Alle mennesker ønsker at føle sig trygge i egne omgivelser, og af samme årsag tager vi også altid udgangspunkt i dine behov for at kunne yde den låseservice, der skal til, som samtidig kan øge indbrudssikringen.

HAR DU BRUG FOR EN LÅSESMED I ØLSTYKKE OG OMEGN?

Mangler du hjælp til at komme ind i dit hjem eller på din arbejdsplads, eller ønsker du en snak om, hvordan du bedst kan øge sikkerheden for dig selv og dine omgivelser? Så lad os hjælpe dig – vi kører ud på alle tidspunkter af døgnet alle dage om ugen, og vi garanterer, at vores låsesmede er effektive og sikkerhedsorienterede i deres arbejde.

Vores låsesmede bruger kun godkendte remedier til at oplukke- og omkode din lås og dør, så du nemt kan komme ind og samtidig fortsætte med det samme sæt nøgler.

Vi skaber sikkerhedsløsninger for virksomheder, bygninger og mennesker og varetager gerne processen med udskiftning til helt nye- og tidssvarende låse. Hos KK Låse gennemgår vi låsen i dine døre og vinduer og vejleder dig i, hvornår du bør udskifte låsene samt hvilken låse, der vil være det bedste og mest sikre valg for dig. Oftest bør låsene skiftes ud, hvis de er nedslidte eller mere end 10 år gamle, og det optimale valg er boresikrede låse, som er svære at dirke på for ubudne gæster.

KK Låse rykker ud, når du har akut brug for hjælp, men også hvis vi skal se nærmere på din lås i døre og vinduer. Ring til os på tlf. 24 93 14 72, hvis du mangler en låsesmed i Ølstykke og omegn.

ER DU BLEVET LÅST UDE?

Vores erfarne låsesmede hjælper dig, hvis låsen i din dør driller, men også hvis du er usikker på, om det er tid til at skifte låsene ud i døre og vinduer, som altid er de mest udsatte steder i en bygning. Ring på tlf. 24 93 14 72 og hør nærmere.

Låsesmed Sjælland
Kundeudtalelse
Lasse Jensen

Jeg ringede til KK Låse og Kurt og de kom til aftalt tid indenfor 25 minutter. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen. Jeg kan absolut anbefale KK Låse. Kurt er venlig og udfører sit arbejde til perfektion.

Lasse Jensen
- 5 / 5
Sikkerhedstjek

Bestil gratis før skaden er sket

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af din privatbolig eller sommerhus på Sjælland.

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Bestil nu