Låsesmed Jyllinge?

Vi rykker hurtigt ud

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Ring til os

Kontakt os
for uforpligtende tilbud

+45 24 93 14 72

Bestil Sikkerhedstjek

Ønsker du at blive kontaktet?
Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bestil Gratis

Find os

Bredagervej 15
4050 Skibby

Find os

Akut behov for låsesmed i Jyllinge?

Vi kører i lokalområdet og bestræber os på at nå frem til den aftalte tid.

Ring på 24 93 14 72

LÅSESMED I JYLLINGE

Der kan være mange forskellige grunde til, at du ønsker at gennemgå eller udskifte dine låse. Låsene kan f.eks. være gået i stykker, nedslidte eller have mere end 10 år på bagen. Forskellige låse giver forskellige niveauer af sikkerhed, men det vigtigste er, at du vælger en lås, som passer til dig, så du kan føle dig tryg i dit eget hjem. Som udgangspunkt bør du dog vælge de låse, som er boresikrede, da de er svære at dirke op for indbrudstyvene.

Vi hjælper både ved akut udrykning, når du har låst dig ude, eller når du ønsker vejledning til udskiftning af låse i døre og vinduer. Vores primær opgave er at skabe tryghed uanset låseopgavens omfang og sikre dig, dine værdier og dit hjem. Vores låseservice og indbrudssikring omfatter oplukning-, omkodning-, reparation- og udskiftning af låse i alle slags døre og vinduer. Ring til KK Låse på tlf. 24 93 14 72 hvis du skal bruge en låsesmed i Jyllinge og omegn.

UDSKIFTNING AF LÅS OG INDBRUDSSIKRING

For at du kan føle dig tryg, tager vi altid udgangspunkt i dine behov, når vi udfører et stykke arbejde og yder vores låseservice. Uanset om det er dit hjem eller din arbejdsplads, vi rykker ud til, så fokuserer vi på effektivitet og ekspertise i vores låsearbejde, og det gør vi 52 uger om året.

Har du mistet dine nøgler og står på den forkerte side af døren, så kommer vi dig hurtigt til undsætning med professionelt værktøj, som udfører fejlfrit låsearbejde. Viser dine låse derimod tegn på slid, er de mere end 10 år gamle eller har du haft uvelkomne gæster i dit hjem eller på din arbejdsplads, så bør du få en låsesmed til at gennemgå dine låse og muligvis lave en udskiftning af dem. Venter du for længe, kan du være uheldig at dine nøgler knækker i låsen, eller at tyven hurtigt og smertefrit bryder låsen op.

Kontakt KK Låsesmed i Jyllinge

Udskiftning til nye låse og boresikre nøgler øger din sikkerhedsgaranti og giver det bedst mulige forsvar mod indbrudstyve. Uanset opgavens omfang så hjælper vi dig til et mere trygt hjem eller arbejdsplads. Ring til KK Låse på tlf. 24 93 14 72.

Låsesmed Sjælland
Kundeudtalelse
Lasse Jensen

Jeg ringede til KK Låse og Kurt og de kom til aftalt tid indenfor 25 minutter. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen. Jeg kan absolut anbefale KK Låse. Kurt er venlig og udfører sit arbejde til perfektion.

Lasse Jensen
- 5 / 5
Sikkerhedstjek

Bestil gratis før skaden er sket

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af din privatbolig eller sommerhus på Sjælland.

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Bestil nu