Låseservice til Erhverv

Vi udfører alle låseopgaver

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Ring til os

Kontakt os
for uforpligtende tilbud

+45 24 93 14 72

Bestil Sikkerhedstjek

Ønsker du at blive kontaktet?
Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bestil Gratis

Find os

Bredagervej 15
4050 Skibby

Find os

Akut behov for låsesmed til Erhverv?

Vi kører i lokalområdet og bestræber os på at nå frem til den aftalte tid.

Ring på 24 93 14 72

LÅSEOPGAVER FOR ERHVERVSKUNDER

Har du smækket dig ude, er nøgle og lås nedslidt eller ønsker du slet og ret, at du og dine medarbejdere kan føle jer mere sikre på arbejdspladsen? KK Låse kører ud til alle erhvervskunder og er behjælpelige med diverse låseopgaver både akutte og mere omfattende.

Da låseservice som oftest er mere omfattende for erhverv end private, så er det vigtigt, at du vælger en erfaren og kyndig låsesmed til at rådgive dig i produktløsninger og systemer til tyverisikring. Hos KK Låse gennemgår vi din virksomhed sammen med dig og tilpasser herefter både vores vejledning og løsninger efter dine- og virksomhedens behov.

KK Låse er din virksomheds professionelle låsesmed 

Vi er din garanti for komplet og professionel låseservice i det daglige, men vi er også erfarne inden for håndtering og montering af tyverialarmer og alarmsystemer, hvis du uheldigvis allerede har haft ubudne gæster eller måske ønsker at føle dig mere sikker, mens du er på arbejde.

Er din virksomhed spredt over flere adresser, hvor du ønsker én løsning med én udbyder – så kan KK Låse sagtens tilbyde løsninger og systemer, som monteres på forskellige lokationer. Ønsker du at høre mere om låseservice for virksomheder og organisationer? Ring på tlf. 24 93 14 72 og lad os tage en snak sammen.

Kontakt din låsesmed på Sjælland

Ring til KK Låse på tlf. 24 93 14 72 hvis du skal oplukket-, omkodet-, repareret- eller udskiftet din lås. Vi kører ud til flere dele af Sjælland bl.a. Frederikssund, Frederiksværk, Hillerød, Holbæk, Jyllinge, Roskilde, Stenløse og Ølstykke.

Låsesmed Sjælland
Kundeudtalelse
Lasse Jensen

Jeg ringede til KK Låse og Kurt og de kom til aftalt tid indenfor 25 minutter. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen. Jeg kan absolut anbefale KK Låse. Kurt er venlig og udfører sit arbejde til perfektion.

Lasse Jensen
- 5 / 5
Sikkerhedstjek

Bestil gratis før skaden er sket

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af din privatbolig eller sommerhus på Sjælland.

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Bestil nu