Låsesmed Hillerød?

Vi rykker hurtigt ud

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Ring til os

Kontakt os
for uforpligtende tilbud

+45 24 93 14 72

Bestil Sikkerhedstjek

Ønsker du at blive kontaktet?
Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bestil Gratis

Find os

Bredagervej 15
4050 Skibby

Find os

Akut behov for Låsesmed i Hillerød?

Vi kører i lokalområdet og bestræber os på at nå frem til den aftalte tid.

Ring på 24 93 14 72

PROFESSIONEL LÅSESMED OG LÅSESERVICE HILLERØD

Hos KK Låse er det vigtigt for os, at du er tryg i dit eget hjem – af helt samme grund er vores førsteprioritet at sikre din familie, dine værdier og dit hjem. Vi varetager alle låseopgaver, og vi har efterhånden set lidt af hvert – intet er for småt eller for stort for KK Låse. Vi klarer låseopgaver såsom oplukning- og omlægning af låse, låsereparationer samt vejledning om- og montering af nye sikre låse.

Det falder os helt naturligt at praktisere en kombination af professionalitet og ekspertise, da vi sætter en ære i at give vores kunder låseservice og låsesikring i top. De fleste mennesker har ønsket om at kunne føle sig trygge i eget hjem, og det hjælper vi dig med. Så har du låst dig ude, eller ønsker du gennemgang- og udskiftning af dine låse, så ring til KK Låse på tlf. 24 93 14 72 og lad os tage en snak.

Låseservice i Hillerød og omegn til både privat og erhverv

Alle vores låseopgaver er forskellige, og det er de, fordi der ikke er to låse, der er ens. Alt efter hvad du behøver hjælp til, kan vores låsearbejde variere i tid, men vi er altid effektive og kvalitetsorienterede i vores arbejde. Vi rykker ud til private hjem og virksomheder 24 timer i døgnet hele året rundt.

Så står du på den forkerte side af døren uden nøgle, så assisterer vores låsesmede med godkendt værktøj, som minimerer chancen for skader på din dør og lås. Er din nøgle blevet væk, har tyven uheldigvis været forbi, eller døjer du med slidte låse, så hjælper vi med at omstille- eller skifte dine låse helt ud, så dit hjem igen er et trygt sted at være.

AKUT BRUG FOR EN ERFAREN LÅSESMED I HILLERØD?

Vi ønsker at være din foretrukne låsesmed på Sjælland, og vores låsesmede kan hjælpe dig uanset låseopgavens omfang. Akut eller ej – ring tlf. 24 93 14 72 – så tager vi gerne en snak med dig om mulighederne for et mere sikkert hjem.

Låsesmed Sjælland
Kundeudtalelse
Lasse Jensen

Jeg ringede til KK Låse og Kurt og de kom til aftalt tid indenfor 25 minutter. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen. Jeg kan absolut anbefale KK Låse. Kurt er venlig og udfører sit arbejde til perfektion.

Lasse Jensen
- 5 / 5
Sikkerhedstjek

Bestil gratis før skaden er sket

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af din privatbolig eller sommerhus på Sjælland.

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Bestil nu