Låsesmed Frederikssund?

Vi rykker hurtigt ud

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Ring til os

Kontakt os
for uforpligtende tilbud

+45 24 93 14 72

Bestil Sikkerhedstjek

Ønsker du at blive kontaktet?
Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bestil Gratis

Find os

Bredagervej 15
4050 Skibby

Find os

Akut behov for Låsesmed i Frederikssund?

Vi kører i lokalområdet og bestræber os på at nå frem til den aftalte tid.

Ring på 24 93 14 72

LÅSESMED I FREDERIKSSUND

Hos KK Låse er vores fornemmeste opgave, at du føler dig sikker og tryg i dit eget hjem. Når det handler om at sikre dit hjem, din familie og dine værdier, så er der ingen låseopgaver, som er for små eller store til os.

Vi er behjælpelige med alt lige fra akut oplukning- og omkodning af din dør og lås til rådgivning og vejledning i, hvordan du bedst muligt beskytter dit hjem ved udskiftning til tidssvarende- og sikre låse.

Vi arbejder ud fra en kombination af faglighed og erfaring, og det er en forudsætning for os for at kunne give dig den bedste låseservice og indbrudssikring.

Så uanset om du har låst dig ude eller mangler en låsesmed til en større gennemgang af døre og låse i dit hus, så ring til KK Låse på telefon: 24 93 14 72.

FREDERIKSSUNDS LÅSESMED TIL OPLUKNING-, REPARATION- OG UDSKIFTNING AF LÅS 

Som låsesmedsfirma med flere års erfaring ved vi, at alle låse er forskellige, og at sikkerhedsniveauet også afhænger af den enkelte lås’ udformning. Vores låsearbejde kan derfor tage alt fra 5 minutter til en time, men vi er altid hurtigt fremme og effektive i vores håndtering af låseopgaverne.

Vores låsesmede benytter sig altid af professionelt værktøj, som helt udelukker skade på din nuværende dør og lås, hvis du uheldigvis har låst dig ude. Du kan som oftest endda anvende samme nøgle som før. Har du mistet dine nøgler, haft indbrud eller døjer med en slidt lås, så anbefaler vi, at du får omstillet din lås eller udskiftet låsen – så du igen kan føle dig helt tryg i dit eget hjem. Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende gennemsyn af dine låse i døre og vinduer, så vi kan sikre, at dine låse lever op til sikkerhedsforanstaltningerne og skaber tryghed for dig.

Kontakt KK låsesmed i Frederikssund

KK Låses låsesmede udfører låseopgaver for både private hjem, butikker og virksomheder, og vi kører ud til Frederiksværk, Hillerød, Holbæk, Jyllinge, Roskilde, Stenløse, Ølstykke og Skibby. Ring til os på tlf. 24 93 14 72 og lad os hjælpe dig med at skabe tryghed i dit hjem.

Låsesmed Sjælland
Kundeudtalelse
Lasse Jensen

Jeg ringede til KK Låse og Kurt og de kom til aftalt tid indenfor 25 minutter. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen. Jeg kan absolut anbefale KK Låse. Kurt er venlig og udfører sit arbejde til perfektion.

Lasse Jensen
- 5 / 5
Sikkerhedstjek

Bestil gratis før skaden er sket

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af din privatbolig eller sommerhus på Sjælland.

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Bestil nu