Låsesmed Skibby?

Vi rykker ud indenfor 30 min

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Ring til os

Kontakt os
for uforpligtende tilbud

+45 24 93 14 72

Bestil Sikkerhedstjek

Ønsker du at blive kontaktet?
Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bestil Gratis

Find os

Bredagervej 15
4050 Skibby

Find os

Akut behov for låsesmed i Skibby?

Vi kører i lokalområdet og er derfor hurtigt fremme typisk indenfor 30 minutter.

Ring på 24 93 14 72

PROFESSIONEL LÅSESMED I SKIBBY

Hos KK Låse lever vi af at øge sikkerheden og skabe tryghed både i private hjem og på arbejdspladser, og det er af højeste prioritet, at du kan være rolig og slappe af i dine rammer.

Der kan være flere grunde til, at du har brug for en låsesmed – måske er din lås gået i stykker, måske har du låst dig ude, eller måske trænger låsen bare til en fornyelse. Hvad end årsagen er, så håndterer vi både akutte- og større låseopgaver hurtigt og med et højt fagniveau.

Vi er ikke den nye dreng i klassen, men derimod de stabile og leveringsdygtige låsesmede, som lukker dig ind i dit hjem igen uden besvær, eller som er din sparringspartner, når sikkerheden skal være i top i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Så ring til KK Låse på tlf. 24 93 14 72, hvis du er låst ude eller skal have udskiftet dine låse.

SKIBBYS LÅSESMED REPARERER OG UDSKIFTER LÅSE, SÅ SIKKERHEDEN ER I TOP

Stadigt flere oplever desværre at have indbrud både i eget hjem, og dér, hvor de arbejder. Indbrudstyvene finder hurtigt frem til de nemmeste indgange i en bygning, og de er hurtige til at bryde låsen op. Især hvis låsen er gammel, slidt eller direkte i stykker. Derfor er det ideelt at få omstillet- eller udskiftet låsen af en erfaren låsesmed, som ved, hvad han har med at gøre.

Hvis tyven uheldigvis har været forbi, eller hvis du slås med låsen hver gang, døren skal låses op, så gennemgår vi dem gerne – uforpligtende. Det er nemlig sådan, at låse, som ikke virker efter hensigten, kan have store omkostninger, og det vil vi hos KK Låse gerne undgå for din sikkerhedsskyld.

Kontakt Låsesmed i Skibby

Ring til KK Låse på tlf. 24 93 14 72 hvis du skal oplukket-, omkodet-, repareret- eller udskiftet din lås. Vi kører ud til flere dele af Sjælland bl.a. Frederikssund, Frederiksværk, Hillerød, Holbæk, Jyllinge, Roskilde, Stenløse og Ølstykke.

Låsesmed Sjælland
Kundeudtalelse
Lasse Jensen

Jeg ringede til KK Låse og Kurt og de kom til aftalt tid indenfor 25 minutter. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen. Jeg kan absolut anbefale KK Låse. Kurt er venlig og udfører sit arbejde til perfektion.

Lasse Jensen
- 5 / 5
Sikkerhedstjek

Bestil gratis før skaden er sket

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af din privatbolig eller sommerhus på Sjælland.

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Bestil nu