Låsesmed Frederiksværk?

Vi rykker hurtigt ud

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Ring til os

Kontakt os
for uforpligtende tilbud

+45 24 93 14 72

Bestil Sikkerhedstjek

Ønsker du at blive kontaktet?
Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bestil Gratis

Find os

Bredagervej 15
4050 Skibby

Find os

Akut behov for Låsesmed i Frederiksværk?

Vi kører i lokalområdet og bestræber os på at nå frem til den aftalte tid.

Ring på 24 93 14 72

LÅSESMED OG LÅSESERVICE I FREDERIKSVÆRK

KK Låse er sat i værk for at sikre dit hjem, din familie og dine værdier, for det er vigtigt for os, at du kan føle dig tryg i dit eget hjem, og der er derfor heller ingen låseopgaver, som er for små eller store til os.

Som låsesmed er vi vant til forskelligartede opgaver – alt lige fra oplukning- og omlægning af låse til låsereparationer samt vejledning- og installation af nye topsikre låse.

KK Låse kombinerer faglighed og erfaring, hvilket for os er en forudsætning for at kunne give vores kunder den bedste låseservice og låsesikring.

Sikkerhed og tryghed er basale behov for alle mennesker, og vi hjælper, uanset om du har låst dig ude eller mangler en låsesmed til gennemgang af døre og låse i dit hus. Så ring til KK Låse på telefon: 24 93 14 72 og lad os hjælpe dig med din sikkerhed.

LÅSESMED TIL OPLUKNING-, OMKODNING-, REPARATION- OG MONTERING AF LÅSE i FREDERIKSVÆRK

Som erfarent låsesmedsfirma ved vi, at alle låse er uidentiske. Vores låsearbejde kan derfor variere fra 5 minutter til en time, men vi bestræber os på at være hurtige og effektive i vores låsearbejde, og det gør vi 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 52 uger om året.

Har du låst dig ude, anvender vores låsesmede altid professionelt værktøj, som i de fleste tilfælde udelukker skader på din dør og lås. Har du f.eks. mistet dine nøgler eller uheldigvis haft indbrud, anbefaler vi at få omstillet din lås eller skiftet den helt ud, så du atter kan føle dig helt tryg. Det kan også have store omkostninger, hvis du døjer med slidte låse, som du ikke lige får skiftet ud. Du kan f.eks. risikere at knække nøglen i låsen, eller at tyven nemt kommer ind, da en slidt lås er hurtig at bryde op.

Kontakt KK Låsemes i Frederiksværk

Hos KK låse vil vi være det oplagte valg, hvis du skal bruge en låsesmed. Vores låsesmede har låsetekniske kvalifikationer, som gør dem i stand til at udføre en hvilken som helst opgave for dig. Akut eller ej – så kommer vi gerne forbi til en uforpligtende gennemgang af dine låse og døre. Ring til os på tlf. 24 93 14 72.

Låsesmed Sjælland
Kundeudtalelse
Lasse Jensen

Jeg ringede til KK Låse og Kurt og de kom til aftalt tid indenfor 25 minutter. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen. Jeg kan absolut anbefale KK Låse. Kurt er venlig og udfører sit arbejde til perfektion.

Lasse Jensen
- 5 / 5
Sikkerhedstjek

Bestil gratis før skaden er sket

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af din privatbolig eller sommerhus på Sjælland.

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi kommer til tiden
  • Vores kunder anbefaler os
  • Hos os er du i trygge hænder
Bestil nu